Ga naar de inhoud

Avondzeilen: feestelijk en ontspannen

De avond is vaak het mooiste moment om te zeilen. De wind is al wat gaan liggen, de meeste watersporters zijn naar de haven en de meren zijn rustig.
Toch staat er vaak nog een lekker briesje om te zeilen en zijn de uitzichten (zonsondergang!) adembenemend mooi. Een prachtig moment dus voor een avondzeiltocht met vrienden, familie of clubgenoten.
We zeilen in de wateren rondom Stavoren, Heeg, Woudsend, Oudega W, Gaastmeer en Workum.

Avondarrangement 1 - ontspannende avondzeiltocht


Een heerlijke zeiltocht over de Friese Meren en zorgeloos genieten, mooie foto's maken en lekker ontspannen met een glaasje aan dek.


De wind door uw haren, mooie uitzichten,  gezellig kletsen en genieten en als u wilt actief meezeilen. Bij ons mag u alle zeilhandelingen (onder begeleiding) zelf uitvoeren.Maar niks moet. U wordt ontvangen met koffie/thee met een lokale lekkernij bij aankomst, tijdens de tocht is er onbeperkt koffie en thee en krijgt u één drankje van het huis. Op aanvraag regelen we een BBQ vooraf.
  

Avondarrangement (opzet)
19.00 uur Ontvangst met koffie/thee en oranjekoek
19.30 uur; Welkom en start zeilavond
21.00 uur; Pauze met een glaasje van het huis
21.30 uur; Terugvaren naar de haven
22:00 uur; Afsluiting met borrel (op nacalculatie)


Optie:
Aankomst 0m 18 uur met barbecue(vanaf 17,50 p.p.)

De startplaats is Koudum (andere startlocaties op aanvraag). De 25euro per persoon is gebasseerd op minimaal 10 personen.
 

Avondarrangement 2- partyzeilen

Heeft u iets te vieren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Geef uw feest bij ons aan boord en u weet zeker dat uw gasten een fantastische avond hebben.  Heerlijk zeilen over de Friese Meren met een hapje en een drankje. De schipper en maat zeilen het schip en u heeft alle tijd voor uw gasten. Op aanvraag regelen we een hapje / drankje voor tussendoor en bijvoorbeeld een BBQ of diner als opening van uw feest.

Avondarrangement (opzet)
19.30 uur; Ontvangst met welkomstdrankje
20.00 uur; Welkom en start zeilavond
21.00 uur; Aanleggen op een eilandje, tijd voor een hapje of snack
21.30 uur; Terugvaren naar de haven
23:00 uur; Afsluiting in de haven met borrel.

Optie: Aankomst om 18 uur met barbecue(vanaf 17,50 p.p.)

De startplaats is Koudum (andere startlocaties op aanvraag). De kosten zijn vanaf  25 euro per persoon (gebasseerd op minimaal 10 personen). Houdt u er rekening mee dat wij maximaal 12 gasten mogen vervoeren.

Drinken en toch veilig naar huis? U kunt evt. op ons schip blijven overnachten.

Opties

Slecht weer verzekering

  • Slecht-weer verzekering (gratis annuleren* vanaf windkracht 8 en/of 90% regen)  Kosten: 10% van de huursom.


Eten en drinken (klik voor alle mogelijkheden)

Overnachten

Voor een overnachting betaalt u €26,50 per persoon (minimaal 8 personen) inclusief ontbijt. Er zijn 2 twee-persoonshutten, twee dinettes (2 persoons) en 4 éénpersoons-kooien. In totaal dus 12 slaapplaatsen.

* slecht weer verzekering  = u kunt gratis annuleren binnen 24 uur voor afvaart op basis van windguru-weersverwachting. (www.windguru.com)


Vraag direct een offerte: Geen (self catering)
 Lunch
 Diner
 Drank
Terug naar de inhoud